loader

De inschrijvingen voor de taalcursussen in december zijn al geopend. Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal beschikbare cursusplaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan voor een intakegesprek.

Startdatum

Semi-intensief: 6 december

Klassikale cursus

Deze cursus kun je bij ons klassikaal volgen in Utrecht en en Rotterdam. Je krijgt les in kleine groepen met vaste docenten.

Online cursus

Deze cursus kun je ook online volgen. Je krijgt dan les in het online klaslokaal. Ook in de online cursus werken we met kleine groepen.

Cursuskosten

CursusCursusprijs5% korting
2e cursus
10% korting
3e cursus
15% korting
4e cursus
Examentraining I€670nvtnvtnvt
Examentraining II€670nvtnvtnvt

Deze kosten zijn inclusief het cursusmateriaal en de boeken (verschillend per cursus).

Wat leer je in de cursus Examentraining?

Cursusinformatie: Examentraining I en II

De groepstraining voor examen I is toegankelijk voor cursisten na de B1.2-cursus. De training voor examen II is bedoeld voor cursisten na de B2.2-cursus. Heb je niet eerder les bij ons gevolgd? Kies dan voor een individuele training.

Met deze cursus bereid je je goed voor op alle onderdelen van het staatsexamen. Je krijgt adviezen over strategieën voor de verschillende onderdelen zodat je meer kans maakt bij het examen. Ook werk je tijdens deze cursus actief aan het vergroten van je woordenschat. Buiten de lessen oefen je intensief met luisteren en lezen. Na de cursus weet je welke eisen er op het examen aan je taalvaardigheid worden gesteld en in hoeverre je dit niveau beheerst.

We werken tijdens deze cursus met het volgende studiemateriaal: voorbeeldexamens II 2017, 2014, 2012 en 2009, en een studiewijzer.

Tijdens deze cursus maak je verschillende toetsen en opdrachten. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat met je resultaten. We kijken ook naar je motivatie en inspanning tijdens de cursus.

  • Intensieve examentraining
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eindgesprek met persoonlijk studieadvies
  • Certificaat met behaalde studieresultaten

Download inkijkexemplaar van de Examentraining studiewijzer

nl_NLDutch