loader

Cursuskosten

CursusCursusprijs5% korting
2e cursus
10% korting
3e cursus
15% korting
4e cursus
Examentraining I€785nvtnvtnvt
Examentraining II€785nvtnvtnvt

Deze kosten zijn inclusief het cursusmateriaal en de boeken (verschillend per cursus).

Wat leer je in de cursus Examentraining?

Cursusinformatie: Examentraining I en II

De groepstraining voor examen I is toegankelijk voor cursisten na de B1.2-cursus. De training voor examen II is bedoeld voor cursisten na de B2.2-cursus. Heb je niet eerder les bij ons gevolgd? Kies dan voor een individuele training.

Met deze cursus bereid je je goed voor op alle onderdelen van het staatsexamen. Je krijgt adviezen over strategieën voor de verschillende onderdelen zodat je meer kans maakt bij het examen. Ook werk je tijdens deze cursus actief aan het vergroten van je woordenschat. Buiten de lessen oefen je intensief met luisteren en lezen. Na de cursus weet je welke eisen er op het examen aan je taalvaardigheid worden gesteld en in hoeverre je dit niveau beheerst.

We werken tijdens deze cursus met het volgende studiemateriaal: voorbeeldexamens II 2017, 2014, 2012 en 2009, en een studiewijzer.

Tijdens deze cursus maak je verschillende toetsen en opdrachten. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat met je resultaten. We kijken ook naar je motivatie en inspanning tijdens de cursus.

  • Intensieve examentraining
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eindgesprek met persoonlijk studieadvies
  • Certificaat met behaalde studieresultaten

Download inkijkexemplaar van de Examentraining studiewijzer

nl_NLDutch