loader

Volg deze cursus met het STAP budget

Heb je de afgelopen periode minimaal 6 maanden in Nederland gewoond en heb je het STAP budget dit jaar nog niet aangevraagd? Dan kun je mogelijk gebruik maken van het STAP budget. Met het STAP budget kun je tot € 1.000 betalen voor een cursus. Als je recht hebt op een DUO lening kun je geen gebruik maken van het Stap budget. Lees hier meer over het STAP budget.
Wat zijn de mogelijkheden?

Individuele taalcursus

Vanaf B1-niveau kun je bij ons kiezen voor individuele lessen. Voor A1 en A2-niveau is een groepscursus een betere keuze.

Eerst bepalen we tijdens een intake wat je wilt leren. Het aantal lessen kan variëren. Het minimum aantal is tien bijeenkomsten van anderhalf uur. Daarnaast geldt een studielast van minimaal een uur per week.

Het is ook mogelijk om een proefexamen te doen als je geen examentraining of cursus bij ons volgt. In twee dagdelen oefen je onder examenomstandigheden met een compleet voorbeeldexamen voor programma I of II dat volgens de examennormen wordt beoordeeld. Van je spreekexamen maken we een opname zodat je het kunt terugluisteren. Na afloop bespreken we je resultaten, geven we je feedback en tips.

Je kunt individuele lessen volgen vanaf € 110 per lesuur.

nl_NLDutch