loader

COVID-19: kleine groepen met 1,5 meter afstand

In verband met het Coronavirus worden er tijdelijk minder cursisten in een groep geplaatst. Elke zitplaats heeft minimaal anderhalve meter afstand op een andere zitplaats. Zo zorgen wij voor de veiligheid van onze cursisten en docenten. Een voordeel voor jou als cursist is dat je in kleine groepen les krijgt! Benieuwd naar wat Lest Best nog meer doet om jouw veiligheid te beschermen? Lees onze COVID-19 pagina.
Wat zijn de mogelijkheden?

Individuele taalcursus

Vanaf B1-niveau kun je bij ons kiezen voor individuele lessen. Voor A1 en A2-niveau is een groepscursus een betere keuze.

Eerst bepalen we tijdens een intake wat je wilt leren. Het aantal lessen kan variëren. Het minimum aantal is tien bijeenkomsten van anderhalf uur. Daarnaast geldt een studielast van minimaal een uur per week.

Het is ook mogelijk om een proefexamen te doen als je geen examentraining of cursus bij ons volgt. In twee dagdelen oefen je onder examenomstandigheden met een compleet voorbeeldexamen voor programma I of II dat volgens de examennormen wordt beoordeeld. Van je spreekexamen maken we een opname zodat je het kunt terugluisteren. Na afloop bespreken we je resultaten, geven we je feedback en tips.

Het uurtarief voor individuele lessen bedraagt € 95.

nl_NLDutch