loader

Volg deze cursus met het STAP budget

Heb je de afgelopen periode minimaal 6 maanden in Nederland gewoond en heb je het STAP budget dit jaar nog niet aangevraagd? Dan kun je mogelijk gebruik maken van het STAP budget. Met het STAP budget kun je tot € 1.000 betalen voor een cursus. Als je recht hebt op een DUO lening kun je geen gebruik maken van het Stap budget. Lees hier meer over het STAP budget.
Voorbereiding op de AKV-toets

Medisch Nederlands voor artsen, farmaceuten en tandartsen

In deze cursus verbeter je je taalvaardigheid en werk je aan het opbouwen van woordenschat op medisch, tandheelkundig of farmaceutisch gebied. Je leert hoe je een korte PowerPoint-presentatie kunt houden over een onderwerp op het gebied van de gezondheidszorg. Ook leer je hoe je een goed arts-patiëntgesprek voert, aan de hand van rollenspellen. Daarnaast schrijf je hoofdgedachtes bij artikelen en verslagen van gesprekken met patiënten.

Deze cursus bereidt voor op de onderdelen A en B van de AKV-toets voor artsen, farmaceuten en tandartsen.

Let op:
- Deelnemers moeten alle onderdelen van het Staatsexamen II NT2 met succes hebben afgerond. Je taalniveau moet minstens op niveau B2/C1 zijn.
- Deelnemers moeten daarom eerst een B2/C1-cursus Spreken & Schrijven hebben gevolgd en hun taalvaardigheid op een goed niveau hebben gebracht.

De cursus Medisch Nederlands voor AKV start bij voldoende inschrijvingen. Het maximale aantal deelnemers voor de cursus is 6. Stuur ons een e-mail als je meer informatie wilt of geef je op voor een informatiebijeenkomst (via de pagina Aanmelden).

nl_NLDutch