loader

Kwaliteit staat bij Lest Best voorop

Lest Best is CRKBO erkend en heeft het NRTO en Blik op Werk keurmerk

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

NRTO keurmerk

Lest Best beschikt over het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen cursisten ervan uitgaan dat Lest Best voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.


Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

CRKBO

Lest Best staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en is mede daardoor BTW vrijgesteld. Voor deze registratie wordt een vierjaarlijkse audit uitgevoerd. Tijdens de CRKBO audit worden instellingen getoetst op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.


Keurmerk Inburgeren & Scholing en Opleiding

Blik op werk

Lest Best beschikt over het keurmerk Inburgeren en het keurmerk Scholing en Opleiding van Blik op Werk. Lest Best heeft een slagingspercentage van 86 procent en een klanttevredenheidscijfer van 8,0!

nl_NLDutch