loader

Bekijk hier wanneer je kunt starten in de gewenste cursus

Startdata van nieuwe cursussen Nederlands bij Lest Best

Intensief

26 mei - 7 juli 2023
17 juli - 25 augustus 2023
4 september - 13 oktober 2023

Semi-intensief

11 september - 10 november 2023
20 november - 1 februari 2024
13 februari - 11 april 2023

Avond

20 november - 8 april 2024
22 april 2024 - 4 november 2024

Intensief Nederlands leren, ook 's avonds en online!

Wil je snel en goed de Nederlandse taal leren? Kies dan voor onze intensieve cursus. Je leert in korte tijd de Nederlandse taal op een hoog niveau toe te passen. Deze cursus heeft een hoge studielast. Binnen een jaar kun je al niveau B2 behalen! Wil je op hoog niveau de Nederlandse taal beheersen, maar heb je minder tijd voor zelfstudie door werk of een andere opleiding? Kies dan voor ons semi-intensieve taalprogramma. Je doet langer over de cursus waardoor je meer tijd hebt om de oefeningen te herhalen. Onze avondcursussen zijn gericht op cursisten die overdag werken of studeren. Het programma is minder intensief, heeft een lagere studielast en bevat veel activerende werkvormen.

 

Online cursus Nederlands

 

Wil je graag Nederlands leren maar kun je niet naar een school toe? Of leer je liever vanuit huis vanwege het Coronavirus? Meld je dan aan voor een online cursus. Onze online cursussen Nederlands lijken erg veel op de fysieke, klassikale cursussen. Je krijgt les van een docent Nederlands in een kleine groep met cursisten van hetzelfde niveau. Je bent alleen niet bij ons in het lokaal, maar bij ons in het online lokaal. We gebruiken Zoom voor de online lessen en ons LMS voor alle huiswerkopdrachten en toetsen. Op dit moment kun je je aanmelden voor online cursussen die gaan starten op:

 

12 september - 9 november 2023
20 november - 1 februari 2024
13 februari - 11 april 2024

 

Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol. Ook online werken we met kleine groepen zodat we iedere cursist voldoende kunnen ondersteunen en begeleiden. Na je aanmelding via onze website wordt er eerst nog een intakegesprek ingepland zodat je alles aan een van onze docenten kunt vragen en zodat wij je startniveau kunnen bepalen. Meld je dus op tijd aan.

nl_NLDutch