loader

COVID-19: kleine groepen met 1,5 meter afstand

In verband met het Coronavirus worden er tijdelijk minder cursisten in een groep geplaatst. Elke zitplaats heeft minimaal anderhalve meter afstand op een andere zitplaats. Zo zorgen wij voor de veiligheid van onze cursisten en docenten. Een voordeel voor jou als cursist is dat je in kleine groepen les krijgt! Benieuwd naar wat Lest Best nog meer doet om jouw veiligheid te beschermen? Lees onze COVID-19 pagina.
Wat leer je in de ONA cursus?

Cursusinformatie: ONA

Naast onze taalcursussen bieden we je de mogelijkheid om een ONA-cursus te volgen als voorbereiding op het examen. De lessen zijn wekelijks op dinsdagmiddag. In acht lessen oefen je met de acht thema's van het ONA-examen:

Les 1 Beroepenoriëntatie

Les 2 Beroepsbeeld

Les 3 Je eigenschappen

Les 4 Je kansen op de arbeidsmarkt

Les 5 Beroepscompetenties

Les 6 Netwerken

Les 7 Solliciteren

Les 8 Werkcultuur

Na acht lessen bespreek je in een individueel eindgesprek je portfolio met je docent. Met deze acht lessen en je eindgesprek ben je goed voorbereid om het ONA-eindgesprek te doen.

Het startniveau voor deze cursus is A2-B1. De studielast is ongeveer drie uur per week. Deze cursus is een voorbereiding op het mondeling examen bij DUO. Deze cursus geeft geen recht op een ontheffing van  het examen (64 uur cursus).

nl_NLDutch